E-learnings Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen

We begrijpen dat door het grote aanbod van e-learnings het soms lastig kan zijn om de juiste te vinden of om een beeld op te doen van welke digitale cursus / training of leergang nu het beste bij jou past.

Om je een beetje op weg te helpen, hebben we alvast twee overzichten voor je gemaakt die je hieronder kunt downloaden; één met gratis te volgens e-learnings en één met een greep uit het betaalde aanbod van e-learnings en/ of cursussen. Let wel; beide overzichten zijn niet compleet en dienen enkel als inspiratie.

Heb je vragen over de genoemde e-learnings of wil je gewoon eens met iemand sparren? Neem dan contact met ons op!

Overzicht gratis te volgen e-learnings
Overzicht van betaalde cursussen/ e-learnings

Ook hebben we een onderverdeling van e-interessante e-learnings per deelsector opgesteld voor u. Zo hebben we een lijst voor Installatietechniek & Bouw en een lijst voor de deelsector Metalektro, Metaalbewerking en TI.

Installatietechniek & Bouw
Metalektro, Metaalbewerking en TI
E-learnings

Vouchers Wij vergoeden jouw technische scholing

De arbeidsmarkt is volop in beweging, mede door de coronacrisis, wil jij graag zeker zijn van een technische baan in de toekomst, jezelf ontwikkelen of omscholen richting techniek, bouw- en infra. Dan kunnen wij je helpen met scholingstrajecten. Zo zorgen we samen met allerlei partijen op de arbeidsmarkt voor voldoende werk voor iedereen

Een aantal bedrijven zien de orderportefeuille afnemen, een aantal bedrijven moeten in het geheel sluiten en andere bedrijven zien juist kansen en hebben het drukker dan voor de crisis. Medewerkers van deze bedrijven moeten mee in de actualiteit, en dat kan voor iedereen een ander perspectief zijn.

Om bedrijven en haar medewerkers te ondersteunen in deze ontwikkelingen, heeft de provincie Overijssel in samenwerking met de landelijke brancheorganisaties, vakbonden en technische O+O fondsen de ambitie uitgesproken om juist in deze tijd technische vakmensen te ondersteunen in hun scholingsbehoefte.

  • Ik zoek werk in de techniek, zij-instroom

    /100
    beschikbaar

    Lees meer
  • Ik wil het technisch onderwijs in


    Lees meer
Ontwikkel jezelf met passen en meten

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Overijssels Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel