Ik zoek werk in de techniek Kijk niet langer werkloos toe!

Zoek je werk in de techniek? Dan begeleiden wij je graag naar jouw nieuwe uitdaging binnen de technische sector. Iedere geïnteresseerde komt in aanmerking!

Laat via onderstaand te downloaden formulier je gegevens achter en wij nemen contact met je op zodat we samen kunnen onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Voldoe jij aan de voorwaarden?

Download hier het formulier waarmee je je interesse voor een uitdaging binnen de sector techniek kenbaar maakt.
Formulier downloaden

Ik zoek werk in de techniek
beschikbaar
/100

Vouchers Wij vergoeden jouw technische scholing

De arbeidsmarkt is volop in beweging, mede door de coronacrisis, wil jij graag zeker zijn van een technische baan in de toekomst, jezelf ontwikkelen of omscholen richting techniek, bouw- en infra. Dan kunnen wij je helpen met scholingstrajecten. Zo zorgen we samen met allerlei partijen op de arbeidsmarkt voor voldoende werk voor iedereen

Een aantal bedrijven zien de orderportefeuille afnemen, een aantal bedrijven moeten in het geheel sluiten en andere bedrijven zien juist kansen en hebben het drukker dan voor de crisis. Medewerkers van deze bedrijven moeten mee in de actualiteit, en dat kan voor iedereen een ander perspectief zijn.

Om bedrijven en haar medewerkers te ondersteunen in deze ontwikkelingen, heeft de provincie Overijssel in samenwerking met de landelijke brancheorganisaties, vakbonden en technische O+O fondsen de ambitie uitgesproken om juist in deze tijd technische vakmensen te ondersteunen in hun scholingsbehoefte.

  • Ik zoek werk in de techniek, zij-instroom

    /100
    beschikbaar

    Lees meer
  • Ik wil het technisch onderwijs in


    Lees meer
Succesverhalen - Overijssels Vakmanschap

Succesverhalen Voorbeelden van sterke staaltjes techniek

Ontdek met welke sterke staaltjes techniek we al bijdroegen aan het beter laten functioneren van de Overijsselse arbeidsmarkt.

Lees de succesverhalen
Leer sterke staaltjes techniek

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Overijssels Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel