Ik wil het technisch onderwijs in Inspireer de technici van de toekomst!

Het aanpakken van het tekort aan technisch personeel begint bij het interesseren van jongeren en volwassenen voor een opleiding en een baan in de techniek. Hiervoor zijn inspirerende onderwijsgevenden en bezielend onderwijs nodig. Daarom stellen we voor jou als technische professional de voucher ‘Ik wil het technisch onderwijs in’  beschikbaar. We verdelen 10 van deze vouchers à 3.000,- euro.

Voldoe jij aan de voorwaarden? Scholingstraject (PDF) Download hier het aanvraagformulier
Technisch docent worden
beschikbaar
/10

Vouchers Wij vergoeden jouw technische scholing

De coronacrisis treft onze maatschappij hard. En daarmee heeft de crisis ook een groot effect op de arbeidsmarkt en iedereen die daarbinnen een plekje heeft.

Een aantal bedrijven zien de orderportefeuille afnemen, een aantal bedrijven moeten in het geheel sluiten en andere bedrijven zien juist kansen en hebben het drukker dan voor de crisis. Medewerkers van deze bedrijven moeten mee in de actualiteit, en dat kan voor iedereen een ander perspectief zijn.

Om bedrijven en haar medewerkers te ondersteunen in deze ontwikkelingen, heeft de provincie Overijssel in samenwerking met de landelijke brancheorganisaties, vakbonden en technische O+O fondsen de ambitie uitgesproken om juist in deze tijd 1000 technische vakmensen te ondersteunen in hun scholingsbehoefte.

 • Ik zoek werk in de techniek

  /20
  beschikbaar

  Lees meer
 • Ik wil het technisch onderwijs in

  /10
  beschikbaar

  Lees meer
Succesverhalen - Overijssels Vakmanschap

Succesverhalen Voorbeelden van sterke staaltjes techniek

Ontdek met welke sterke staaltjes techniek we al bijdroegen aan het beter laten functioneren van de Overijsselse arbeidsmarkt.

Lees de succesverhalen
Ontwikkel jezelf met passen en meten

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Overijssels Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel