Succesverhalen

Succesverhalen bij Löwik Installatiegroep

​Twee medewerkers van Löwik Installatiegroep volgen sinds januari 2019 een cursus gericht op Middle Management bij Saxion College te Enschede. Robin is werkzaam als werkvoorbereider/engineer binnen Löwik Installatietechniek en Ronald als projectleider binnen Löwik Daktechniek. Beide medewerkers hebben aangegeven dat ze zich graag willen ontwikkelen binnen hun huidige functie. Löwik Installatiegroep stimuleert persoonlijke groei door het aanbieden van gerichte opleidingen. Mede door in overleg met de medewerkers gebruik te maken van de opleidingsvouchers van Overijssels Vakmanschap kan Löwik deze ontwikkelingstrajecten voor medewerkers mogelijk maken!

Het succesverhaal van Robin:

Ik ben super blij met deze opleiding! De docenten geven op een goede interactieve manier les, samen met een leuke groep klasgenoten die uit diverse werkgebieden komen is de avondopleiding goed vol te houden. Het neemt veel vrije tijd in beslag maar de lesstof is super leuk en interessant en daarom absoluut geen straf om ’s avonds aan opdrachten te werken.

Het leuke van de opleiding is dat alles wat je krijgt qua lesstof vrijwel meteen toepasbaar is in de praktijk! Over een aantal weken (begin juni) zit het er al weer op. Ik ben er van overtuigd dat dit mij en Löwik verrijkt.

Het succesverhaal van Ronald:

“Goh, dat je daar nog aan begint”, of “valt jou nog wat te leren dan?” Dit zijn een paar opmerkingen die ik te horen kreeg toen ik aangaf dat ik weer naar school zou gaan. Mijn antwoord hierop: “Ja, daar begin ik zeker nog aan en ja mij valt zeker nog wel wat te leren.” Vanaf de 1e les had ik al geen spijt dat ik me heb aangemeld! We krijgen les van deskundige docenten / trainers die de theorie goed weten te vertalen naar de praktijk. Hierdoor kun je veel van wat je leert direct toepassen in de praktijk.

Actueel en succesverhalen Blijf op de hoogte

Regeling speelt met restant vouchers in op coronacrisis
Nieuws

Regeling speelt met restant vouchers in op coronacrisis

560 mensen hebben de afgelopen twee jaar gebruik gemaakt van de voucherregeling Overijssels Vakmanschap van de provincie Overijssel en de techniekbranche.

Doorstart Overijssels Vakmanschap: 1.000 technische vakmensen opleiden in 2020!
Nieuws

Doorstart Overijssels Vakmanschap: 1.000 technische vakmensen opleiden in 2020!

Juist nu is het van belang om je als werkgever en/of werknemer verder te ontwikkelen. Het Overijssels Vakmanschap ondersteunt in de vorm van scholingsvouchers van maximaal 1.000 euro!

Verlenging project voor zij instromers techniek!
Nieuws

Verlenging project voor zij instromers techniek!

Het is officieel! Voor het onderdeel 'bevorderen van zij-instromers binnen de techniek', hebben we officieel verlenging van het project!

Tap eens uit een ander vaatje

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Overijssels Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel