Actueel

Donderdag 11 mei 2023 WERKBEZOEK DEN HAAG

De ministeries SZW en EZK kwamen naar Overijssel op werkbezoek om inspiratie op te doen en voorbeelden uit de praktijk op te halen. Erg waardevol om hieraan te mogen bijdragen.

Departementen Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Platform Talent voor Technologie hebben vanuit de provincies vernomen dat er vele waardevolle initiatieven en structuren zijn en lieten zich door het werkbezoek graag inspireren en informeren.

Overijssels Vakmanschap mocht de aftrap geven over onze werkwijze op de technische arbeidsmarkt in een reeks van een aantal mooie initiatieven in de provincie, projectleider Linda van den Belt samen met ondernemer Clemens Veldhuis van Huima Specials B.V. - Drive Solutions en Margriet Bouma, Koninklijke Metaalunie, Robert-Jan de Vries, Wij Techniek als vertegenwoordigers vanuit de gehele stuurgroep Overijssels Vakmanschap.

Vervolgens andere interessante presentaties van initiatieven als de #scholingsfondsen Upgrade Jezelf - Regio Zwolle, Twents Fonds voor Vakmanschap en Regio Stedendriehoek. Natuurlijk ook Gas erop! | Learning Communities als aanjager van de energietransitie en Menno Vos en @Jose Pook-Kooken met de #leercultuurscan en #skillstool. Extra waardevol met de aanwezigheid van ervaringsdeskundigen zoals ondernemers.
Een dag van verbinding waarin Rijk en provincie zijn samengekomen met mooie voorbeelden uit de praktijk. Op naar een vervolg…

Hartelijk dank aan team arbeidsmarkt Provincie Overijssel voor de uitnodiging!

Actueel en succesverhalen Blijf op de hoogte

Bijeenkomsten: 3-Luik 'Innovatie in Werkgeverschap'
Nieuws

Bijeenkomsten: 3-Luik 'Innovatie in Werkgeverschap'

In de drie themabijeenkomsten willen wij de bedrijven in de maakindustrie en installatietechniek informeren en inspireren over aantrekkelijk werkgeverschap.

SUCCESVOLLE REGIONALE TECHNIEK BEDRIJVENDAG BIJ LUX038
Nieuws

SUCCESVOLLE REGIONALE TECHNIEK BEDRIJVENDAG BIJ LUX038

Ruim 150 ondernemers en vertegenwoordigers namens onderwijs en overheid kwamen af op de Regionale Techniek Bedrijvendag (RTBD).

Online informatiebijeenkomst hybride techniekopleider
Nieuws

Online informatiebijeenkomst hybride techniekopleider

Online bijeenkomst informatie hybride techniekopleider 1 juni 2023 van 11.00-12.00 uur

Maak werk van technisch vakmanschap

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Overijssels Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel