Actueel

Donderdag 11 mei 2023 WERKBEZOEK DEN HAAG

De ministeries SZW en EZK kwamen naar Overijssel op werkbezoek om inspiratie op te doen en voorbeelden uit de praktijk op te halen. Erg waardevol om hieraan te mogen bijdragen.

Departementen Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Platform Talent voor Technologie hebben vanuit de provincies vernomen dat er vele waardevolle initiatieven en structuren zijn en lieten zich door het werkbezoek graag inspireren en informeren.

Overijssels Vakmanschap mocht de aftrap geven over onze werkwijze op de technische arbeidsmarkt in een reeks van een aantal mooie initiatieven in de provincie, projectleider Linda van den Belt samen met ondernemer Clemens Veldhuis van Huima Specials B.V. - Drive Solutions en Margriet Bouma, Koninklijke Metaalunie, Robert-Jan de Vries, Wij Techniek als vertegenwoordigers vanuit de gehele stuurgroep Overijssels Vakmanschap.

Vervolgens andere interessante presentaties van initiatieven als de #scholingsfondsen Upgrade Jezelf - Regio Zwolle, Twents Fonds voor Vakmanschap en Regio Stedendriehoek. Natuurlijk ook Gas erop! | Learning Communities als aanjager van de energietransitie en Menno Vos en @Jose Pook-Kooken met de #leercultuurscan en #skillstool. Extra waardevol met de aanwezigheid van ervaringsdeskundigen zoals ondernemers.
Een dag van verbinding waarin Rijk en provincie zijn samengekomen met mooie voorbeelden uit de praktijk. Op naar een vervolg…

Hartelijk dank aan team arbeidsmarkt Provincie Overijssel voor de uitnodiging!

Actueel en succesverhalen Blijf op de hoogte

Jezelf herontdekken, met de eindeloze mogelijkheden in de techniek!
Nieuws

Jezelf herontdekken, met de eindeloze mogelijkheden in de techniek!

Vind jezelf opnieuw uit, met eindeloos veel mogelijkheden in de techniek!

Meer vrouwen in de techniek!
Nieuws

Meer vrouwen in de techniek!

Wij staan voor meer vrouwen in de techniek!

Overijssels Vakmanschap helpt bij uitdagingen in de technische sector
Nieuws

Overijssels Vakmanschap helpt bij uitdagingen in de technische sector

Wij helpen je graag bij de uitdagingen in de technisch sector door verbinding te leggen tussen Overijsselse bedrijven met scholen, landelijke brancheorganisaties, vakbonden en techniekfondsen

Maak werk van technisch vakmanschap

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Overijssels Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel