Succesverhalen

Priema opnieuw tevreden over inzet Overijssels Vakmanschap

Priema, een familiebedrijf met zo’n 170 vakmensen, heeft opnieuw gebruik gemaakt van het aantrekkelijke aanbod van het Overijssels Vakmanschap om een bijdrage te leveren in de scholingskosten van medewerkers. Priema heeft productielocaties in Hoevelaken, Hardenberg en Breclav (Tsjechië). De onderneming werd opgericht in 1958, is nog steeds kerngezond en kent een innovatieve, nuchtere en informele cultuur. Lees verder op www.priema.com. We hebben kort gesproken met Anouk Arends (HR adviseur). Hieronder een korte weergave van dat gesprek.

Via ons opleidingsfonds A+O Metalektro hoorden wij van het aanbod van het Overijssels Vakmanschap. Een welkome aanvulling voor ons naast het aanbod vanuit ons opleidingsfonds.

In 2019 hebben we subsidieaanvragen ingediend voor een o.a. lascursussen en een leiderschapstraining. Door deze subsidies hebben we (incl. de cofinanciering vanuit ons opleidingsfonds) een groot gedeelte van deze opleidingskosten retour ontvangen. Dit maakt dat we een uitgebreider opleidingsplan hebben kunnen realiseren voor onze medewerkers.

Het proces van aanvragen tot declareren van de subsidie bij het Overijssels Vakmanschap is erg eenvoudig en kost niet veel tijd. Het contact met het Overijssels Vakmanschap is altijd prettig en ze denken graag met je mee.

Wat erg fijn is, is dat er nu in deze Coronatijd weer vergoedingen zijn opengesteld om technische vakmensen op te leiden. Op deze manier kunnen wij toch (een gedeelte van) ons vastgestelde opleidingsplan doorzetten ondanks deze economisch onzekere tijden.

Dus de tip van Anouk; neem contact op met het Overijssels Vakmanschap en bespreek de mogelijkheden voor jouw organisatie.


Actueel en succesverhalen Blijf op de hoogte

Resultaten juni 2020
Nieuws

Resultaten juni 2020

Hieronder in het kort de resultaten binnen het Overijssels Vakmanschap voor de maand juni, de eerste maand na de doorstart.

Bijscholing voor medewerkers Vinke Isotechniek met hulp Overijssels Vakmanschap
Succesverhalen

Bijscholing voor medewerkers Vinke Isotechniek met hulp Overijssels Vakmanschap

Vinke Isotechniek is één van de eerste organisaties die via het Overijssels Vakmanschap een aanvraag heeft ingediend om haar medewerkers bij te scholen.

Nieuwsbrief juni
Nieuws

Nieuwsbrief juni

Hieronder de link naar de nieuwsbrief van juni

Tap eens uit een ander vaatje

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Overijssels Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel