Succesverhalen

Priema opnieuw tevreden over inzet Overijssels Vakmanschap

Priema, een familiebedrijf met zo’n 170 vakmensen, heeft opnieuw gebruik gemaakt van het aantrekkelijke aanbod van het Overijssels Vakmanschap om een bijdrage te leveren in de scholingskosten van medewerkers. Priema heeft productielocaties in Hoevelaken, Hardenberg en Breclav (Tsjechië). De onderneming werd opgericht in 1958, is nog steeds kerngezond en kent een innovatieve, nuchtere en informele cultuur. Lees verder op www.priema.com. We hebben kort gesproken met Anouk Arends (HR adviseur). Hieronder een korte weergave van dat gesprek.

Via ons opleidingsfonds A+O Metalektro hoorden wij van het aanbod van het Overijssels Vakmanschap. Een welkome aanvulling voor ons naast het aanbod vanuit ons opleidingsfonds.

In 2019 hebben we subsidieaanvragen ingediend voor een o.a. lascursussen en een leiderschapstraining. Door deze subsidies hebben we (incl. de cofinanciering vanuit ons opleidingsfonds) een groot gedeelte van deze opleidingskosten retour ontvangen. Dit maakt dat we een uitgebreider opleidingsplan hebben kunnen realiseren voor onze medewerkers.

Het proces van aanvragen tot declareren van de subsidie bij het Overijssels Vakmanschap is erg eenvoudig en kost niet veel tijd. Het contact met het Overijssels Vakmanschap is altijd prettig en ze denken graag met je mee.

Wat erg fijn is, is dat er nu in deze Coronatijd weer vergoedingen zijn opengesteld om technische vakmensen op te leiden. Op deze manier kunnen wij toch (een gedeelte van) ons vastgestelde opleidingsplan doorzetten ondanks deze economisch onzekere tijden.

Dus de tip van Anouk; neem contact op met het Overijssels Vakmanschap en bespreek de mogelijkheden voor jouw organisatie.


Actueel en succesverhalen Blijf op de hoogte

​Genemuider ‘high potential’ aan de slag met inzet van Overijssels Vakmanschap
Succesverhalen

​Genemuider ‘high potential’ aan de slag met inzet van Overijssels Vakmanschap

Arbeidsmarktcoach Jan van Eldik geeft een praktijkvoorbeeld van vragen die wij behandelen op het gebied van instroom en Leven Lang Ontwikkelen in Bouw en Infra via Overijssels Vakmanschap.

Kennissessie Leercultuur in het MKB, hoe dan?
Nieuws

Kennissessie Leercultuur in het MKB, hoe dan?

Een goede leercultuur creëren als basis voor opleiden en ontwikkelen van medewerkers. Maar hoe doe je dat dan, als je geen HR afdeling hebt?

Nieuwsbrief januari 2022
Nieuws

Nieuwsbrief januari 2022

Boordevol waardevolle informatie, voor vragen neem vrijblijvend contact met ons op!

Tap eens uit een ander vaatje

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Overijssels Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel