Succesverhalen

OBM Oost wordt getraind m.b.v. het Overijssels Vakmanschap!

OBM Oost zorgt voor de instroom en het opleiden van (nieuwe) medewerkers voor metaalbedrijven. De organisatie is de afgelopen jaren flink gegroeid. Inmiddels is een omvang bereikt waarin verdere groei vooral mogelijk wordt door als team en als individu nóg krachtiger te worden. Met het ontwikkeltraject ‘De kracht van het team vergroten’ wordt een stap in de goede richting gezet.

Tijdens de eerste trainingsbijeenkomst is gekeken hoe de taken nog effectiever onderling verdeeld konden worden, om daarmee als team nóg krachtiger te kunnen opereren. Dat heeft direct al geleid tot enkele veranderingen. Tanja: “Het was een intensieve trainingsdag. We kregen inzicht in onze eigen manier van communiceren, maar ook in die van de ander. Er vielen een heleboel kwartjes op hun plek. Gelukkig konden we als team heel open met elkaar praten over onze sterke punten en de taken waar we meer moeite mee hebben.”

De tweede en de derde trainingsbijeenkomst stonden vooral in het teken van ‘mijn kracht en het teambelang’. Jeanet: “Die bijeenkomsten waren intensief en leerzaam. Je krijgt een nieuwe kijk (andere kijk) op je collega’s.” Maar bij de introductie en de drie trainingen blijft het niet. Tijdens de training hebben alle medewerkers intenties uitgesproken en - gesteund door de collega’s - worden die intenties ook daadwerkelijk uitgevoerd de komende tijd. Jeanet: “De training vormt een goede basis om verder te gaan.”

Ook directeur Gerwin is positief over het trainingstraject: “Optimaal inzicht in elkaars kracht en aandachtsgebieden leiden tot goede inzichten en aandachtspunten die we direct aan konden pakken en optimaliseren.”

De training is mede mogelijk dankzij de scholingsvouchers van Overijssels Vakmanschap.

Actueel en succesverhalen Blijf op de hoogte

Extra vouchers voor leven lang ontwikkelen!
Nieuws

Extra vouchers voor leven lang ontwikkelen!

Vanuit de provincie zijn er 65 extra scholingsvouchers beschikbaar gesteld voor het project Overijssels Vakmanschap. Deze vouchers kunnen binnen de sector techniek ingezet worden.

Stork IMM succesvol met het aannemen van zij-instromers!
Succesverhalen

Stork IMM succesvol met het aannemen van zij-instromers!

Stork IMM te Hengelo ontwikkelt en produceert spuitgietmachines voor de kunststofverwerkende industrie. Deze machines kenmerken zich door hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid.

Uitnodiging Sector Techniek Regio Zwolle 5 juni,16.00 - 19.00 uur | Hotel Lumen
Nieuws

Uitnodiging Sector Techniek Regio Zwolle 5 juni,16.00 - 19.00 uur | Hotel Lumen

Denkt u met ons mee over de invulling van de Human Capital Agenda regio Zwolle? 16.00 - 19.00 uur | Hotel Lumen | Zwolle

Tap eens uit een ander vaatje

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Overijssels Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel