Succesverhalen

Nieuw initiatief binnen Regio Zwolle mbt veerkrachtige arbeidsmarkt

Regio Zwolle is de regio vol groeikansen. Met volop uitdagende banen, met uitstekend onderwijs, met een innovatieve cultuur en een geweldig woonklimaat. Om ervoor te zorgen dat iedereen die groeikansen kan grijpen, slaan overheid, onderwijs, werkgevers en vakbonden de handen ineen, eenzelfde constructie als binnen het Overijssels Vakmanschap.

Regio Zwolle werkt samen aan een vitale en veerkrachtige arbeidsmarkt. Hiervoor maken ze afspraken in de sectoren voor een periode van meerdere jaren. Als eerste lanceren ze nu het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Een fonds voor de (co)financiering van her, bij en omscholing van werknemers. Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle sluit daarmee dus naadloos aan op de doelstellingen van het Overijssels Vakmanschap.

Bent u mkb'er, werkgever of zzp'er? Is uw bedrijf gevestigd in de regio Zwolle en wilt u samen met anderen extra investeren in de skills en knowhow van uw (toekomstig) werknemers? Dan kunt u binnenkort een beroep doen op dit fonds. Meld u nu vast aan, dan bent u straks de eerste die de Regio Zwolle helpt groeien. Klik hier voor de website.

Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle is een initiatief van Provincie Overijssel en gemeenten in het samenwerkingsverband van de Regio Zwolle. Zij werken nauw samen met werkgevers, vakbonden, onderwijs en het UWV Werkbedrijf aan een actieplan en een interactief platform. Met een duidelijke ambitie: we maken van de regio Zwolle dé regio waar bedrijven en mensen blijven groeien!

Actueel en succesverhalen Blijf op de hoogte

Stork IMM succesvol met het aannemen van zij-instromers!
Succesverhalen

Stork IMM succesvol met het aannemen van zij-instromers!

Stork IMM te Hengelo ontwikkelt en produceert spuitgietmachines voor de kunststofverwerkende industrie. Deze machines kenmerken zich door hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid.

Uitnodiging Sector Techniek Regio Zwolle 5 juni,16.00 - 19.00 uur | Hotel Lumen
Nieuws

Uitnodiging Sector Techniek Regio Zwolle 5 juni,16.00 - 19.00 uur | Hotel Lumen

Denkt u met ons mee over de invulling van de Human Capital Agenda regio Zwolle? 16.00 - 19.00 uur | Hotel Lumen | Zwolle

Zij-instromers in de techniek; kan dat wel? Directeur Frebo vertelt...
Succesverhalen

Zij-instromers in de techniek; kan dat wel? Directeur Frebo vertelt...

Lees mee in het onderstaande interview met Henk Reinders, directeur bij Frebo, inzake hun deelname aan het Overijssels Vakmanschap.

Tap eens uit een ander vaatje

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Overijssels Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel