Succesverhalen

Nieuw initiatief binnen Regio Zwolle mbt veerkrachtige arbeidsmarkt

Regio Zwolle is de regio vol groeikansen. Met volop uitdagende banen, met uitstekend onderwijs, met een innovatieve cultuur en een geweldig woonklimaat. Om ervoor te zorgen dat iedereen die groeikansen kan grijpen, slaan overheid, onderwijs, werkgevers en vakbonden de handen ineen, eenzelfde constructie als binnen het Overijssels Vakmanschap.

Regio Zwolle werkt samen aan een vitale en veerkrachtige arbeidsmarkt. Hiervoor maken ze afspraken in de sectoren voor een periode van meerdere jaren. Als eerste lanceren ze nu het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Een fonds voor de (co)financiering van her, bij en omscholing van werknemers. Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle sluit daarmee dus naadloos aan op de doelstellingen van het Overijssels Vakmanschap.

Bent u mkb'er, werkgever of zzp'er? Is uw bedrijf gevestigd in de regio Zwolle en wilt u samen met anderen extra investeren in de skills en knowhow van uw (toekomstig) werknemers? Dan kunt u binnenkort een beroep doen op dit fonds. Meld u nu vast aan, dan bent u straks de eerste die de Regio Zwolle helpt groeien. Klik hier voor de website.

Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle is een initiatief van Provincie Overijssel en gemeenten in het samenwerkingsverband van de Regio Zwolle. Zij werken nauw samen met werkgevers, vakbonden, onderwijs en het UWV Werkbedrijf aan een actieplan en een interactief platform. Met een duidelijke ambitie: we maken van de regio Zwolle dé regio waar bedrijven en mensen blijven groeien!

Actueel en succesverhalen Blijf op de hoogte

Resultaten juni 2020
Nieuws

Resultaten juni 2020

Hieronder in het kort de resultaten binnen het Overijssels Vakmanschap voor de maand juni, de eerste maand na de doorstart.

Priema opnieuw tevreden over inzet Overijssels Vakmanschap
Succesverhalen

Priema opnieuw tevreden over inzet Overijssels Vakmanschap

Priema (Hardenberg) heeft opnieuw gebruik gemaakt van de scholingsvouchers die aangeboden worden door het Overijssels Vakmanschap, en wederom met grote tevredenheid!

Bijscholing voor medewerkers Vinke Isotechniek met hulp Overijssels Vakmanschap
Succesverhalen

Bijscholing voor medewerkers Vinke Isotechniek met hulp Overijssels Vakmanschap

Vinke Isotechniek is één van de eerste organisaties die via het Overijssels Vakmanschap een aanvraag heeft ingediend om haar medewerkers bij te scholen.

Tap eens uit een ander vaatje

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Overijssels Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel