Succesverhalen

Nieuw initiatief binnen Regio Zwolle mbt veerkrachtige arbeidsmarkt

Regio Zwolle is de regio vol groeikansen. Met volop uitdagende banen, met uitstekend onderwijs, met een innovatieve cultuur en een geweldig woonklimaat. Om ervoor te zorgen dat iedereen die groeikansen kan grijpen, slaan overheid, onderwijs, werkgevers en vakbonden de handen ineen, eenzelfde constructie als binnen het Overijssels Vakmanschap.

Regio Zwolle werkt samen aan een vitale en veerkrachtige arbeidsmarkt. Hiervoor maken ze afspraken in de sectoren voor een periode van meerdere jaren. Als eerste lanceren ze nu het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. Een fonds voor de (co)financiering van her, bij en omscholing van werknemers. Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle sluit daarmee dus naadloos aan op de doelstellingen van het Overijssels Vakmanschap.

Bent u mkb'er, werkgever of zzp'er? Is uw bedrijf gevestigd in de regio Zwolle en wilt u samen met anderen extra investeren in de skills en knowhow van uw (toekomstig) werknemers? Dan kunt u binnenkort een beroep doen op dit fonds. Meld u nu vast aan, dan bent u straks de eerste die de Regio Zwolle helpt groeien. Klik hier voor de website.

Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle is een initiatief van Provincie Overijssel en gemeenten in het samenwerkingsverband van de Regio Zwolle. Zij werken nauw samen met werkgevers, vakbonden, onderwijs en het UWV Werkbedrijf aan een actieplan en een interactief platform. Met een duidelijke ambitie: we maken van de regio Zwolle dé regio waar bedrijven en mensen blijven groeien!

Actueel en succesverhalen Blijf op de hoogte

Verlenging project voor zij instromers techniek!
Nieuws

Verlenging project voor zij instromers techniek!

Het is officieel! Voor het onderdeel 'bevorderen van zij-instromers binnen de techniek', hebben we officieel verlenging van het project!

Bijscholen loont, iedereen zou het moeten doen!!!
Succesverhalen

Bijscholen loont, iedereen zou het moeten doen!!!

Harrie Dijk Autoservice & Familycars investeert in het bijscholen van haar medewerkers en zorgt daarmee voor een verhoging van de omzet.

Nog slechts circa 100 Overijsselse opleidingsvouchers beschikbaar!
Nieuws

Nog slechts circa 100 Overijsselse opleidingsvouchers beschikbaar!

Voor de trajecten van werkloosheid naar werk én van werk naar werk zijn er nog circa 100 vouchers beschikbaar.

Tap eens uit een ander vaatje

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Overijssels Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel