Succesverhalen

Lijn coördinatoren van Broshuis op training!

Lijn coördinatoren van Broshuis op training! Binnen Broshuis zijn sinds medio maart 2019 meerdere lijn coördinatoren gestart met de training ‘Praktisch leidinggeven’. Vrijwel alle deelnemers werken in de af-montage en houden zich daarbij bezig met het assembleren van trailers en componenten. Broshuis staat voor kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijkheid en wil in lijn daarvan medewerkers de kans bieden zich verder te ontwikkelen om zo nog beter de kwaliteit van Broshuis hoog te kunnen houden. De training is mede gefinancierd door de scholingsvouchers vanuit het Overijssels Vakmanschap.

De training wordt intern gegeven door OBM Oost en het fijne aan de training is dat deze na werktijd op kantoor van Broshuis plaatsvindt. De deelnemers kunnen eens per week na hun werktijd eerst aanschuiven bij een door Broshuis aangeboden maaltijd om zich daarna te buigen over onderwerpen als; ‘wat is leidinggeven’, ‘hoe geef ik leiding, hoe word ik daar beter in’ en ‘hoe coach ik mijn medewerkers’. In een aantal avonden krijgen de heren op een inspirerende en leuke manier de onderwerpen voorgeschoteld die allen met het aansturen van medewerkers in een productieomgeving te maken hebben.

De lijn coördinatoren hebben in hun functie een aansturende rol op de werkvloer en krijgen tijdens de training handvatten die ze meteen, de volgende dag, in de praktijk kunnen brengen. In de training is veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen (hoe heb ik afgelopen week mijn werkzaamheden uitgevoerd) en het geven van feedback aan elkaar zodat ook van elkaar veel geleerd wordt.

Wilt u ook gebruik maken van de scholingsvouchers van het Overijssels Vakmanschap? Er zijn nog meerdere vouchers beschikbaar!

Actueel en succesverhalen Blijf op de hoogte

Extra vouchers voor leven lang ontwikkelen!
Nieuws

Extra vouchers voor leven lang ontwikkelen!

Vanuit de provincie zijn er 65 extra scholingsvouchers beschikbaar gesteld voor het project Overijssels Vakmanschap. Deze vouchers kunnen binnen de sector techniek ingezet worden.

Stork IMM succesvol met het aannemen van zij-instromers!
Succesverhalen

Stork IMM succesvol met het aannemen van zij-instromers!

Stork IMM te Hengelo ontwikkelt en produceert spuitgietmachines voor de kunststofverwerkende industrie. Deze machines kenmerken zich door hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid.

Uitnodiging Sector Techniek Regio Zwolle 5 juni,16.00 - 19.00 uur | Hotel Lumen
Nieuws

Uitnodiging Sector Techniek Regio Zwolle 5 juni,16.00 - 19.00 uur | Hotel Lumen

Denkt u met ons mee over de invulling van de Human Capital Agenda regio Zwolle? 16.00 - 19.00 uur | Hotel Lumen | Zwolle

Tap eens uit een ander vaatje

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Overijssels Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel