Welkom werkzoekende De technische branche is op zoek naar jou!

Ben je momenteel werkzoekend? Of heb je een baan buiten de technische sector? Onderzoek dan eens of werken in de techniek jou de uitdaging biedt die je zoekt. We gaan hierover graag met je in gesprek en bieden je zelfs een zelftest aan om achter jouw technische ambities te komen. Omdat we Overijsselse (MKB-)bedrijven met scholen, landelijke brancheorganisaties, vakbonden en techniekfondsen verbinden, is de kans groot dat jouw omscholingstraject resulteert in een baan. Pak die kans! Zeker nu veel technische bedrijven springen om geschoold personeel, dat klaar is voor de snelle veranderingen die op de technische branche afkomen. Zoals automatisering, robotisering, digitalisering.

Interessante websites voor jou:

Kom je er zelf niet helemaal uit om de juiste keuze te maken voor de ontwikkeling van je personeel? Of om een zij-instromer en het juiste opleidingstraject voor hem of haar te vinden? Dan staat er een verbindingscoach klaar om je te helpen. Hij of zij stelt je graag op de hoogte van alle beschikbare scholingsregelingen en subsidies en regelt beide ook nog voor je als je dat wilt. Welk maatwerktraject jij ook kiest; de verbindingscoach zorgt voor ondersteuning en begeleiding van inschrijving tot certificering/diplomering. Voor elke Overijsselse regio is een eigen verbindingscoach voor je beschikbaar.

Kom in contact met een verbindingscoach!
Succesverhalen - Overijssels Vakmanschap

Succesverhalen Voorbeelden van sterke staaltjes techniek

Ontdek met welke sterke staaltjes techniek we al bijdroegen aan het beter laten functioneren van de Overijsselse arbeidsmarkt.

Lees de succesverhalen
Leer sterke staaltjes techniek

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Overijssels Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel