Actueel

Woensdag 20 mei 2020 Doorstart Overijssels Vakmanschap: 1.000 technische vakmensen opleiden in 2020!

Het project het Overijssels Vakmanschap krijgt een doorstart en heeft als ambitie gesteld om 1.000 vakmensen te helpen in het volgen van extra scholing. Juist nu, in deze crisistijd, is het van belang om verder te ontwikkelen en juist nu is daar bij veel werkgevers en werknemers extra tijd voor beschikbaar.

Het Overijssels Vakmanschap is in 2019 een groot succes gebleken. Afgelopen jaar hebben 315 medewerkers binnen de technische branches zich verder kunnen ontwikkelen binnen hun eigen functie of richting een nieuwe stap binnen de sector. Nu met inzet van oude en nieuwe partners, hopen we in 2020 nog meer technische vakmensen te bereiken!

Ook voor de ontwikkeling naar instructeur binnen het technisch onderwijs en voor zij instromers vanuit een andere sector of vanuit werkloosheid, bieden wij begeleiding en de juiste handvatten om deze nieuwe stap te kunnen maken. Neem dus contact op voor een adviesgesprek!

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uzelf of uw medewerkers te scholen? Kijk op www.overijsselsvakmanschap.nl voor meer informatie of neem contact op met de projectleider Ramona de Lange via ramona@overijsselsvakmanschap.nl.

Actueel en succesverhalen Blijf op de hoogte

Resultaten juni 2020
Nieuws

Resultaten juni 2020

Hieronder in het kort de resultaten binnen het Overijssels Vakmanschap voor de maand juni, de eerste maand na de doorstart.

Priema opnieuw tevreden over inzet Overijssels Vakmanschap
Succesverhalen

Priema opnieuw tevreden over inzet Overijssels Vakmanschap

Priema (Hardenberg) heeft opnieuw gebruik gemaakt van de scholingsvouchers die aangeboden worden door het Overijssels Vakmanschap, en wederom met grote tevredenheid!

Bijscholing voor medewerkers Vinke Isotechniek met hulp Overijssels Vakmanschap
Succesverhalen

Bijscholing voor medewerkers Vinke Isotechniek met hulp Overijssels Vakmanschap

Vinke Isotechniek is één van de eerste organisaties die via het Overijssels Vakmanschap een aanvraag heeft ingediend om haar medewerkers bij te scholen.

Maak werk van technisch vakmanschap

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Overijssels Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel