Actueel

Woensdag 20 mei 2020 Doorstart Overijssels Vakmanschap: 1.000 technische vakmensen opleiden in 2020!

Het project het Overijssels Vakmanschap krijgt een doorstart en heeft als ambitie gesteld om 1.000 vakmensen te helpen in het volgen van extra scholing. Juist nu, in deze crisistijd, is het van belang om verder te ontwikkelen en juist nu is daar bij veel werkgevers en werknemers extra tijd voor beschikbaar.

Het Overijssels Vakmanschap is in 2019 een groot succes gebleken. Afgelopen jaar hebben 315 medewerkers binnen de technische branches zich verder kunnen ontwikkelen binnen hun eigen functie of richting een nieuwe stap binnen de sector. Nu met inzet van oude en nieuwe partners, hopen we in 2020 nog meer technische vakmensen te bereiken!

Ook voor de ontwikkeling naar instructeur binnen het technisch onderwijs en voor zij instromers vanuit een andere sector of vanuit werkloosheid, bieden wij begeleiding en de juiste handvatten om deze nieuwe stap te kunnen maken. Neem dus contact op voor een adviesgesprek!

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uzelf of uw medewerkers te scholen? Kijk op www.overijsselsvakmanschap.nl voor meer informatie of neem contact op met de projectleider Ramona de Lange via ramona@overijsselsvakmanschap.nl.

Actueel en succesverhalen Blijf op de hoogte

​Genemuider ‘high potential’ aan de slag met inzet van Overijssels Vakmanschap
Succesverhalen

​Genemuider ‘high potential’ aan de slag met inzet van Overijssels Vakmanschap

Arbeidsmarktcoach Jan van Eldik geeft een praktijkvoorbeeld van vragen die wij behandelen op het gebied van instroom en Leven Lang Ontwikkelen in Bouw en Infra via Overijssels Vakmanschap.

Kennissessie Leercultuur in het MKB, hoe dan?
Nieuws

Kennissessie Leercultuur in het MKB, hoe dan?

Een goede leercultuur creëren als basis voor opleiden en ontwikkelen van medewerkers. Maar hoe doe je dat dan, als je geen HR afdeling hebt?

Nieuwsbrief januari 2022
Nieuws

Nieuwsbrief januari 2022

Boordevol waardevolle informatie, voor vragen neem vrijblijvend contact met ons op!

Maak werk van technisch vakmanschap

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Overijssels Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel