Ik werk in de techniek Ontwikkel jezelf verder!

Juist nu willen we je uitdagen en ondersteunen om je verder te ontwikkelen. De coronacrisis houdt een keer op en dan is het belangrijk dat je goed voorbereid je (nieuwe) werkzaamheden weer kunt oppakken.

We helpen je graag mee in deze transitie en onze ambitie is dan ook om 1000 technische vakmensen op te leiden tijdens de coronacrisis. Voor elk opleidingstraject kunnen we tot 1.000 euro mee betalen (maximaal 500 euro vanuit de provincie Overijssel en hetzelfde bedrag vanuit het O+O fonds en/of werkgever).

Hieronder vindt je het te downloaden aanvraagformulier voor een opleidingsvoucher. Wanneer je deze volledig hebt ingevuld en met een bijbehorende offerte naar ons terug stuurt, nemen wij zo snel mogelijk jouw aanvraag in behandeling.

Voldoe jij aan de voorwaarden? Download hier het aanvraagformulier
Bijscholing voor werken in de techniek
beschikbaar

Vouchers Wij vergoeden jouw technische scholing

De coronacrisis treft onze maatschappij hard. En daarmee heeft de crisis ook een groot effect op de arbeidsmarkt en iedereen die daarbinnen een plekje heeft.

Een aantal bedrijven zien de orderportefeuille afnemen, een aantal bedrijven moeten in het geheel sluiten en andere bedrijven zien juist kansen en hebben het drukker dan voor de crisis. Medewerkers van deze bedrijven moeten mee in de actualiteit, en dat kan voor iedereen een ander perspectief zijn.

Om bedrijven en haar medewerkers te ondersteunen in deze ontwikkelingen, heeft de provincie Overijssel in samenwerking met de landelijke brancheorganisaties, vakbonden en technische O+O fondsen de ambitie uitgesproken om juist in deze tijd 1000 technische vakmensen te ondersteunen in hun scholingsbehoefte.

 • Ik zoek werk in de techniek

  /20
  beschikbaar

  Lees meer
 • Ik wil het technisch onderwijs in

  /10
  beschikbaar

  Lees meer
Succesverhalen - Overijssels Vakmanschap

Succesverhalen Voorbeelden van sterke staaltjes techniek

Ontdek met welke sterke staaltjes techniek we al bijdroegen aan het beter laten functioneren van de Overijsselse arbeidsmarkt.

Lees de succesverhalen
Maak werk van technisch vakmanschap

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyklaring »
* = verplicht
Een ogenblik geduld…
Overijssels Vakmanschap

Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel